Uudised

CVO Recruitment lõpetas 2019. aasta parimate tulemustega ettevõtte ajaloos

28.01.2020

Meil on suur rõõm võtta möödunud aasta kokku senise ajaloo parimate tulemustega – seda mitte üksnes ligi 6 miljoni eurose käibe, vaid ka teostatud projektide ja värvatud talentide arvu põhjal.

Ligi 200 talenti astusid oma karjääris meie abil järgmise sammu Eesti tööturul, kuid aasta tõi parimad tulemused CVO-le ka Lätis ja Leedus.

Vaadates tagasi 2019. aastale, jääb see meelde kui intensiivne ja täis üsna väljakutsuvaid värbamisprojekte üha keerukamaks muutuval tööjõuturul. Mõned selle aasta põnevamad näited hõlmavad:

  • Talentide leidmist väga spetsiifilistele profiilidele nagu kliiniliste andmete juht, videote monteerija, ning superkondensaatorite riistvarainsener.
  • Võtmeklientide tiimide laiendamist Skype’is, Posti Grupis, Konecranes’is ja Arvato Financial Solutions’is.
  • Uute üksuste ülesehitamist rahvusvahelistele ettevõtetele, kes Baltikumi turule alles sisenesid või avasid siin uusi haruüksuseid: Finnair, VerticalScope, Azolver ja Business Investigation.
  • Rahvusvaheliste otsingute läbiviimist globaalsete talentide leidmiseks Area9 ja IPF Digital’i jaoks.

Meie tegus värbamistiim tegi parimate tulemuste sihil olulisi pingutusi, ning panime sel aastal erilist rõhku pidevalt uusimate värbamismetoodikate ja sourcing‘u tehnikate õppimisele.

Oleme põnevusega valmis 2020. aastaks, planeerides järgmisi edulugusid nii värbamises, kui ka peagi avades uusi personalialaseid teenuseid, et oma kliente talendiküsimustes veelgi paremini toetada.

Kui soovid oma järgmist edulugu ellu viia koos meiega, võta ühendust ja loome koos väärtust.