Konecranes:
finantstugiteenuste
keskus

Konecranes:
finantstugiteenuste
keskus

Projekt numbrites
100+ värvatud töötajat
Asukoht
Tallinn, Eesti

Eesmärk

Meie eesmärk oli luua esimesel tegutsemisaastal väike finantstugiteenuste keskus kuni 20 töötajaga ja toetada seejärel klienti mahukas laienemisprotsessis, täites kõik uued ja alalised vabad ametikohad.

 

Protsess

Enne kui sündis otsus Eestisse laieneda, pakkusime Konecranesi juhtkonnale tööjõuturu konsultatsiooni teenust koostöös Ettevõtluse Arendamise Sihtasutusega (EAS), mille käigus andsime ettevõttele ülevaate kohalike talentide saadavusest, soovitatavatest asukohtadest, seadustest ja palgatasemetest.

Turule sisenemise faasis aastal 2013 oli meil Konecranesiga tihe koostöö Eestisse rajatava finantsüksuse käivitamise ja kohaliku juhtimistiimi värbamise alal. Peagi järgnes esimeste finantsspetsialistide värbamine.

Kuna tegevused Eestis osutusid väga edukaks, soovis Konecranes tugiteenuste haaret veelgi kasvatada ja seda läbi laienemistegevuse EMEA (Euroopa, Lähis-Ida ja Aafrika) ja APAC-i (Aasia ja Vaikne ookean) regioonides. Selle tulemusena kasvas ka oskuslike finantsspetsialistide ja erinevate võõrkeelte valdajate värbamisvajadus.

 

Tulemus

2013. aastal lõime edukalt ja plaanidekohaselt esialgse finantstugiteenuste keskuse tiimi. Meie hea koostöö on jätkunud ka järgneva seitsme aasta jooksul, mil oleme aidanud täita nii uusi kui ka alalisi vabu töökohti.

Kokku oleme Konecranesile värvanud üle 100 töötaja nii kohalike kui ka rahvusvaheliste värbamiste läbi.

Ettevõttest

Konecranes on maailma juhtiv kraanade ja tõsteseadmete tootmisele ja teenustele spetsialiseerunud kontsern. Konecranes annab tööd 16 000 töötajale 50 riigis ning ettevõtte peakontor asub Soomes.

Kui teie järgmine edulugu võiks sündida meie abil, siis võtke meiega ühendust.