VerticalScope:
IT arendusmeeskond

VerticalScope:
IT arendusmeeskond

Projekt numbrites
10 värvatud töötajat
Asukoht
Tallinn, Eesti

Eesmärk

Meie eesmärk oli värvata IT talente, kes töötaksid Eestis ja toetaksid ettevõtte Põhja-Ameerika inseneride meeskonda.

 

Protsess

VerticalScope vajas spetsiifiliste tehniliste oskustega eksperte, mistõttu andsime ettevõttele esmalt ülevaate kohalike talentide saadavusest, soovitatavatest asukohtadest, tööjõu seadusandlusest ja kohalikust palgatasemest. Kuna ettevõttel polnud varasemat kogemust Eesti tööjõuturul, soovisid nad esmalt leida kaugtöötajaid, kes täiendaksid ettevõtte Põhja-Ameerika tehnoloogiatiimi.

Alustasime koostööga 2018. aasta keskel ning kuna meil õnnestus leida pädevad ja sobivad töötajad, suurendas ettevõte oma järgmisi värbamistegevusi Eestis.

VerticalScope’i uued töötajad palgati esialgu meie personalrendi äriüksuse Simplika kaudu, mis tähendas, et meie vastutasime pärast värbamist ka personalitöö protsesside haldamise ning dokumentatsiooni eest vastavalt kohalikele tööseadustele ning tegelesime ka igakuise palgaarvestusega. Pärast VerticalScope’i enda kohaliku juriidilise üksuse käivitamist toetas Simplika klienti töötajate üleviimise protsessis otse vastavatud Eesti üksuse alla.

Värbamisprotsessis keskenduti peamiselt sellele, et leida tehnilisi töötajaid, näiteks tarkvaraarendajad, DevOps insenerid, arendusinseneride tiimijuht ning andmeanalüütik.

 

Tulemus

Esimese tegutsemisaasta jooksul värvati 10 töötajat erinevatele tarkvaraarenduse positsioonidele.

Ettevõttest

VerticalScope Inc on kiiresti kasvav integreeritud multimeediaplatvormide ettevõte ning juhtiv eri valdkondi kattev kogukonnaplatvorm, mille peakontor asub Kanadas. Praegu on ettevõttel ka Eestis tegutsev haruüksus.

Kui teie järgmine edulugu võiks sündida meie abil, siis võtke meiega ühendust.