Uudised

Olulised muudatused CVO meeskonnas

02.09.2023

Eelmise aasta lõpul omandas meie Baltikumi ärid Gi Group Holding. Seoses sellega on meie Eesti ettevõtte meeskonnas toimunud mitmed olulised muutused. Esmalt, 29. märtsil liitus meiega Allan Eigi, kes asus juhtima ja arendama Simplika ärisuunda. Kuna globaalsed trendid soodustavad üha enam paindlikke töövorme, oli see grupi strateegiline samm kasvatamaks tööjõurendi ärisuunda Eestis.

Teiseks, seoses CVO ja Simplika müügist tulenevate kokkulepetega lõppes 30. juunil töösuhe meie ettevõtte varasemal omanikul, Triin Raamatul.

Olulised muudatused CVO meeskonnas 1

Vaatamata lühikesele ajale ettevõttes, võttis Allan alates 1. juulist juhtida lisaks Simplikale ka CVO ärisuuna. Allan omab enam kui seitse aastast töökogemust nii avalikus- kui ka erasektoris, töötades erinevatel juhtivatel positsioonidel, täites müügijuhi, projektijuhi, turundusjuhi rolle. Viimased kolm aastat on ta töötanud personalivaldkonnas ning juhtinud nii kohalike kui ka rahvusvaheliste klientidega seotud müügiprotsesse.

Allanil on olemas kohalikul ja grupi tasandil kogu meeskonna toetus ning oleme kindlad, et uue juhi liitumine toob oluliselt rohkemaid võimalusi ning loob meie ettevõttele lisaväärtust.