Uudised

Üks maailma mainekamaid tööturuteenuste pakkujaid Gi Group Holding omandas meie ettevõtted Eestis, Lätis ja Leedus

13.12.2022

Gi Group Holding omandas 6. detsembril 100% ulatuses meie ettevõtted Eestis, Lätis ja Leedus. Tehtud investeering võimaldab Gi Group Holdingul suurendada oma strateegilist kohalolekut Baltimaades ning astuda järgmine samm üleilmse personaliteenuste ökosüsteemi loomise poole.

 Gi Group Holdingu asutaja ja tegevjuhi Stefano Colli-Lanzi sõnul tähendab CVO Recruitmenti ja Simplika omandamine olulist strateegilist sammu Gi Group Holdingu kasvamise teel. „Kui selle maineka ettevõttegrupiga jõud ühendame, suurendab Gi Group Holding kohalolekut Baltimaades ja tugevdab oma positsiooni Euroopa mandriosas. Tehing võimaldab meil enda pakutavaid teenuseid veelgi paremaks muuta ja avastada uusi võimalusi, mis annavad pidevalt areneval tööturul suurt lisaväärtust,” rääkis ta.

Üks maailma mainekamaid tööturuteenuste pakkujaid Gi Group Holding omandas meie ettevõtted Eestis, Lätis ja Leedus 1
CVO Recruitmenti ja Simplika varasema osaniku Triin Raamatu sõnul on üles ehitatud suurepärane organisatsioon, kus töötavad oma ala tunnustatud ja hinnatud asjatundjad ning pakutakse kvaliteetset teenust. „Pidime tegema valiku, kas jätkame teenuse pakkumisega Baltimaades või leiame võimaluse teha midagi suuremat. Leian, et Gi Group Holdingu huvi on suur kompliment meie seni tehtud tööle ja saavutatud tulemustele, ning olen veendunud, et sellest sammust võidavad nii meie töötajad kui kliendid. Plaanis on hoida kõiki olemasolevaid töötajaid ja värvata juurde uusi, sest toimunud tehing toob kaasa ka parema juurdepääsu rahvusvahelistele klientidele ja projektidele. Eesmärk on endiselt olla parimate tegijate hulgas Eesti turul ja järjepidev töö selle nimel jätkub,“ sõnas ta. 

Gi Group Holdingust

Gi Group Holding on asutatud 1998. aastal Itaalias Milanos. Ettevõttel on seitse eraldiseisvat, kuid üksteist täiendavat kaubamärki: Gi Group, Grafton, Wyser, Gi BPO, Tack/TMI, INTOO, Jobtome. Ettevõttel on üle 6700 töötaja ning tegutsetakse 29 riigis Euroopas, Aasia ja Vaikse ookeani piirkonnas ning Põhja- ja Lõuna-Ameerikas. Gi Group Holding pakub teenuseid enam kui 20 000 organisatsioonile ja selle tulu oli 2021. aastal 3,2 miljardit eurot. Personalihaldusfirma on seega Euroopas suuruselt 5. ja kogu maailmas 16. kohal (Staffing Industry Analysts’i andmetel).

Rohkem infot: www.gigroupholding.com.