Uudised

CVO Recruitment osales mentorina Eesti esimesel personalijuhtimise häkatonil

15.02.2020

Veebruaris korraldasid Eesti Personalijuhtimise Ühing PARE ja Eesti Ettevõtluskõrgkool Mainor Eesti esimese personalijuhtimise häkatoni, kus viidi kokku ettevõtted, personalijuhtimise eksperdid ja tudengid.

 

Oma teemad esitasid arutamiseks tuntud era- ja avaliku sektori organisatsioonid – G4S, ABB, Aktors, Ülemiste City, SOL Baltics, Instar EBC, Häirekeskus ja Tallinna Linn. Häkaton lõi organisatsioonile võimaluse tuua osalejatele lahendamiseks just need murekohad, mis on inimeste värbamisel, hoidmisel või motiveerimisel takistuseks ja millele lahenduse leidmine pole vilja kandnud või alles ootab oma järge. Tudengite sissevaade organisatsiooni tööprotsessi tõi värskeid ideid ja uudseid lähenemisviise töö efektiivsemaks või innovaatilisemaks muutmiseks. Samuti oli tööandjatel võimalus leida häkatonilt tulevasi talente, keda kasvatada oma tiimi täheks ning algatada koostööd ülikoolidega organisatsiooni arengule suunatud projektide või rakendusuuringute tegemisel.

 

CVO Recruimenti värbamisjuht Geirit Jansen osales häkatonil mentorina, toetades osalevaid meeskondi värbamisalastes küsimustes.

 

CVO Recruitment osales mentorina Eesti esimesel personalijuhtimise häkatonil 1
Häkatonil osalenud mentorid. Foto: PARE

 

Esimene personalijuhtimise häkaton õnnestus lennukalt, ning tööandjad tõid välja, et häkatonilt sai palju uusi ideid ja mõttekohti, kuidas üldse juhtimisprobleemidele oma organisatsioonis läheneda. Ettevõtted olid rahul häkatoni rakendusliku väärtusega ning pakutud prototüüpidega, millega edasi töötada.

 

Loe häkatonist pikemalt Personaliuudistest:

https://www.personaliuudised.ee/uudised/2020/04/02/pare-korraldas-eesti-esimese-personalijuhtimise-hakatoni