Uudised

Kaugtöö Aasiast? Võimalik meie ettevõttes!

01.11.2018

Tegutsedes inimestepõhises ärisektoris ja nõustades igapäevaselt oma kliente töösuhete ja tööturu teemal, püüame CVO Recruitment’is alati silmas pidada, millised on üldised pikaajalised tööjõu trendid, ning mis suunas turg tervikuna on liikumas. Kandidaatide ootused tööaja ja -asukoha paindlikkuseks, ning töö ja eraelu tasakaalu tagamine tööõnne ja rahulolu suurendamiseks ei ole täna tööandjatele ilmselt enam suureks üllatuseks.

Oleme alati altid ka ise tööandjana uusi töömudeleid katsetama ning suur paindlikkus ja tulemustele fokusseerunud töökultuur on meie ettevõtet iseloomustanud juba pikaajaliselt. Oleme aga tegemas järgmist sammu tulevikutöö suunas ning sellega seoses on meil rõõm teatada, et meie värbamispartner Geirit Jansen suundub pooleks aastaks välismaale ning teeb ajutiselt oma igapäevatööd sama pühendunult ja kirglikult edasi kaugtööna Aasiast.

Oleme kõik tehnilised lahendused läbi analüüsinud ja välja valinud selleks, et igapäevane töö saaks tehtud sama kvaliteetselt ja edukalt kui Eestis.

Soovime Geiritile edu ja õnnestumisi töö jätkamisel uues vormis, ning parimate talentide leidmisel meie edukatele klientidele.