Uudised

Loome tulevikuvõimalusi vaatamata tänastele väljakutsetele

24.03.2020

Sel aastal tähistame oma ettevõtte 20. sünnipäeva, mis tähendab, et tänane kriis ei ole meie jaoks esimene. Nii nagu eelmises kriisis, kohaneme ka täna uue olukorraga, oleme paindlikud ja jätkame igapäevast tegutsemist, et oma kliente igakülgselt toetada.

Oleme täna kõik olukorras, kus paneme proovile oma teadmised kaugtööst ning distantsilt suhtlemises. CVO Recruitment’i tiim on kodukontorit ja välismaal töötamist praktiseerinud juba viimased 3 aastat ning meie ajaloo kõige edukam aasta on saavutatud kaugtööd tehes, seega toome tulemusi sõltumata asukohast. Küll aga oleme nõus, et praeguses määramatuses tuleb organisatsiooni strateegia ümber mõtestada ning olukorrale paindlikult reageerida.

Ükski organisatsioon ei toimi ilma inimesteta, olenemata sellest, milline on üldine majandusolukord. Usume, et värbamine on jätkuvalt oluline tulevikuvõimalusi silmas pidades ja rõõm on tõdeda, et paljud organisatsioonid on meiega sama meelt, jätkates värbamistega plaanipäraselt. Täna on õige aeg alustada värbamisega, kui vajad töötajat suvel või sügisel, sest kui olukord on stabiliseerunud, on juba olemas töötaja, kes saab täiskiirusel oma ülesannete kallale asuda. Oleme oma teenuseid kohandanud, et saaksime klientidele jätkuvalt just hetkel vajalikku tuge pakkuda.

Värbamine ja sihtotsing on meie põhiteenus, mis loob väärtust ka keerulistel hetkedel. Turu ebakindluse tõttu ei tõtta täna kandidaadid ise tööle kandideerima, kuid meie saame neid julgustada värbamises osalema. Oleme nii kandidaadile kui ettevõttele kogu värbamise jooksul toeks ning mõtleme kaasa efektiivse kaugvärbamise protsessi loomisele. Kuna värbamisprotsessi kujundame vastavalt kliendi vajadusele ja eelarvele, võib meie poole pöörduda ka sooviga saada tuge vaid üksikutes tegevustes.

Aeg-ajalt tekib meil soojasid kontakte kandidaatidega, kes ei ole kaasatud värbamisprojektidesse, kuid on väljendanud avatust tööd vahetada. Tutvustame hea meelega ettevõttele üksikuid kandidaate andes seeläbi võimaluse operatiivselt otsustada, kas tegemist on teile sobiva töötajaga. See on meie lahendustest kõige kiirem, sest ära jääb kogu otsingu- ja võrdlusprotsess, küll aga ei pruugi alati vajaliku kogemusega kandidaati kohe pakkuda olla.

Kui tundub, et need teenused teie ettevõtte puhul ei toimi, saame koos sobiva lahenduse välja mõelda.

Uue töötaja virtuaalne sisseelamisprogramm

Uue väljakutsena näeme virtuaalset töötaja sisseelamise (onboarding) korraldamist, mida paljud ettevõtted tõenäoliselt varem teinud ei ole. Oleme väljatöötanud põhjaliku protsessi nii ettevõtte kui töötaja toetamiseks, et tööleasumine oleks võimalikult sujuv. Kindlasti tuleb arvestada, et kui pole varasemat kogemust, võtab virtuaalse koostöö loomine kauem aega, aga seda suurem on rõõm lõpuks oma kolleegidega näost-näkku kohtuda.

Töösuhte lõpetamine

Kui oled sunnitud oma töötajaga töösuhte lõpetama, saame talle uue töö leidmisel abi pakkuda. Lahkumisnõustamise (outplacement) käigus toetame lahkuvat töötajat kandideerimisteks ettevalmistumisel ning nõustame LinkedIn’i profiili ja CV koostamisel. Vajadusel pakume tuge kogu tööotsingu protsessi jooksul. Teenust saame pakkuda ettevõttele üksikisiku või kogu osakonna sulgemise tasandil. Samuti võib teenuse tellijaks olla tööotsija ise.

Kas näed väljakutset või võimalust?

Meie näeme võimalust! Usume, et paindlikkus ja tegutsemine on need, mis viivad edukate tulemusteni. Täna turul toimuvale reageerides saab valmistuda tulevikuks, et siis veelgi kiiremini, kõrgemale ja kaugemale minna.

Kui saame aidata teie ettevõtte eesmärke ellu viia, andke meile sellest märku.

 

Seda lehekülge kaitseb reCAPTCHA ning kehtivad Google'i privaatsuspoiiitika ja kasutustingimused.