Uudised

Meie sihtotsingu võrgustik on globaalne

15.11.2020

CVO Recruitment on enam kui 20 aastat tegutsenud Eestis, Lätis ja Leedus. Nende aastate jooksul oleme toetanud tuhandeid ettevõtteid, nii kohalikke kui ka rahvusvahelisi, töötajate värbamisel Baltikumis. Otsides aga võimalusi oma rahvusvahelise haarde ja kohaloleku tugevdamiseks, oleme liitunud globaalse sihtotsingu võrgustikuga InHunt World.

Mis organisatsioon on InHunt World?

InHunt World on globaalne võrgustik, mis ühendab parimaid kohalikke sihtotsingu ettevõtteid üle kogu maailma. Võimalikke partnereid valitakse ja testitakse enne InHunt World’iga liitumist hoolikalt, et kliendid võiksid olla kindlad, et saavad parimat sihtotsingu teenust hoolimata sellest, millises riigis neil parasjagu värbamisvajadus on. InHunt World pakub sihtotsingu teenust spetsialistidest tippjuhtideni.

InHunt World’i juured paiknevad Soomes. 2008. aastal asutati seal InHunt Headhunting ja vaid mõne lühikese aasta jooksul sai sellest Soome suurim sihtotsingu ettevõte. Ühel hetkel mõistsid InHunt’i asutajad, et paljud kliendid soovivad nende teenuseid kasutada ka mujal riikides. Suurim väljakutse selle vajaduse lahendamisel oli asjaolu, et edukas sihtotsing nõuab kohaliku turu teadmisi. Seetõttu jõutigi ideeni luua globaalne võrgustik parimatest kohalikest sihtotsingu ettevõtetest. Täna on InHunt World’il partnereid enam kui 30-s riigis ja see võrgustik laieneb pidevalt.

Meie sihtotsingu võrgustik on globaalne 1

Milliseid võimalusi loob InHunt World?

Läbi InHunt World’i partnerite võrgustiku suudame oma klientidele pakkuda varasemast suuremat tuge rahvusvahelistes sihtotsingutes, sealhulgas uutele turgudele sisenemisel. See annab meile parema teadmise erinevate riikide võimalustest ja eripäradest ning tagab suurema juurdepääsu kohalikele kandidaatidele huvipakkuvas sihtriigis. Lisaks annab InHunt World’i võrgustik täiendavaid võimalusi Eesti tutvustamiseks rahvusvahelistele ja globaalsetele ettevõtetele, kes otsivad asukohta laienemiseks või uue tugiüksuse loomiseks.

CVO Recruitment kuulub InHunt World’i nõukogusse

CVO Recruitment’i juhatuse liige, Triin Raamat, kuulub koos Soome, Taani ja Poola partneritega InHunt World’i nõukogusse. InHunt World’i eesmärk on arendada oma võrgustiku globaalset ulatust ja olla seeläbi üks juhtivatest tegijatest maailmas. Nõukogu roll on toetada selle eesmärgi elluviimist ning arendada koostööd partnerite vahel, tagades meie klientidele professionaalse sihtotsingu teenuse kättesaadavus globaalselt.

Juhul, kui teil on huvi sihtotsingu vastu Eestis või mujal, siis andke meile sellest märku!

 

Seda lehekülge kaitseb reCAPTCHA ning kehtivad Google'i privaatsuspoiiitika ja kasutustingimused.