Uudised

Norra energia- ja rohetehnoloogia ettevõte avas andekate IT-ekspertide leidmiseks harukontori Tallinnas

04.10.2022

Norra tehnoloogiaettevõte Cegal avas Tallinnas Ülemiste Citys andekate IT-ekspertide värbamiseks uue kontori. Cegal tegeleb peamiselt pilvetehnoloogiaga ning keskendub energiasektorile ja üleilmsele rohepöördele. Ettevõtet on korduvalt tunnustatud mitmekesisuse edendamise ning hea töökeskkonna eest.

Cegal on tehnoloogiavaldkonnas teerajaja ja lahendab keerukad IT-probleemid nii, et sünnivad tõelised digiedulood. Ettevõte kujundab valdkonna tulevikku arendades juhtivat äritarkvara ja pakkudes maailmatasemel konsultatsiooniteenust. Üheksas riigis tegutsevast 900 töötajaga ettevõttest saab energiasektoris juhtiv tehnoloogia eestvedaja ning rohepöörde toetaja.

Norra energia- ja rohetehnoloogia ettevõte avas andekate IT-ekspertide leidmiseks harukontori Tallinnas 1

„Näeme, et meie teenuste järele on suur nõudlus ja vajame juurde oskuslikke inimesi. Tänu Ülemiste Citys paikneva Öpiku Maja katusekorrusel asuvale kontorile on meil paremad võimalused leida tehnoloogia talente riigist, mis on Norrale lähedal nii kultuuriruumilt kui asukohalt,“ sõnas Cegali tegevjuht Dagfinn Ringaas.

Cegali klientide hulka kuuluvad maailma suurimad energia- ning nafta- ja gaasiettevõtted, aga ka Põhjamaade tippettevõtted. Ringaas loodab veel selle aastanumbri sees leida oma ridadesse vähemalt viis uut kolleegi. 2023. aasta esimese kvartali jooksul plaanitakse värvata veel 15 inimest. „Uued töötajad liituvad Cegali praeguste rahvusvaheliste osakondadega ning hakkavad töötama pilvetehnoloogia ja erinevate pilveteenustega.“ selgitab Randi Navarro, Cegali asejuht pilveteenuste valdkonnas. Navarro on ka Tallinna kontori juhataja ning tema on juba Eesti e-resident.

Cegali jaoks olid uue asukoha valimisel kõige olulisemad asjatundlikkus, kultuur ja olemasolev ressurss. Eestit ja Tallinna hinnati senise kogemuse, kvalifitseeritud inimeste ja elujõulise tehnoloogiaettevõtluse keskkonna tõttu kõige sobilikumaks. „Oleme Cegali laienemise üle Tallinnasse väga uhked. Investeering Tallinnasse näitab selgelt, et linn on tänu oma kogenud ja kvalifitseeritud IT-ekspertidele ning Eesti haridussüsteemi heale mainele ligitõmbav. Cegal kui põnev ja kiiresti arenev rahvusvaheline ettevõte võiks Eesti tehnofännide hulgas olla populaarne tööandja,“ ütles Eesti suursaadik Norras Lauri Bambus.

Oma Eesti meeskonna värbamiseks valis Cegal CVO Recruitment`i – tunnustatud IT valdkonna värbamisagentuuri, kes on varasemalt toetanud mitmeid organisatsioone Eesti turule sisenemisel ja siinse üksuse ülesehitamisel alates värbamisstrateegia loomisest kuni uute inimeste sisseelamise toetamiseni. CVO Recruitment’i juhatuse liikme Triin Raamatu sõnul on Cegal kui kaasaegne, edumeelne ja töötajat väärtustav ettevõte Eestisse väga oodatud: „Nende tegevusvaldkond ja arendusprojektid pakuvad kindlasti põnevust ja professionaalseid arenguvõimalusi uutele töötajatele ning ajal, mil Euroopa ja maailm seisavad silmitsi mitmete erinevate kriisidega, on Cegal kindel ja jätkusuutlik tööandja. Juba läbirääkimiste ja värbamiste ettevalmistamise ajal saime kinnitust, et tegemist saab olema väärt tööandjaga. Meil on äärmiselt hea meel olla nende värbamispartneriks Eestis.“

CVO Recruitment on alustanud esimeste rollide värbamisega, milleks on Client Expert, VMware Engineer, Storage Engineer ja Network and Security Engineers. Vabade positsioonide kohta lisateabe saamiseks võtke ühendust CVO Recruitmenti värbamispartneri Kristiina Saaliga: , +372 5389 1142.

 

Cegal aitab ühiselt luua uusi digiedulugusid. Praegu on meil üheksas riigis 900 töötajat ning meie käive oli 2021. aastal 1,4 miljardit Norra krooni. Me areneme pidevalt ning meie eesmärk on täita üleilmsel turul juhtivat rolli ja olla oma klientidele usaldusväärne ja asjatundlik tehnoloogiapartner. Tänu lihtsasti mõistetavale ja tänapäevasele tarkvarale, tipptasemel konsultatsiooniteenustele ning turvaliste ja usaldusväärsete pilveteenuste pakkumisele kujundame ise digimaailma tulevikku.