Uudised

Lõppes kolmas hooaeg CVO Recruitment’i koolitusi Software Development Academy’s

04.06.2020

CVO Recruitment’i värbamispartnerid Heleen Anderson ja Piret Talviste on alates 2019. aasta algusest andnud loenguid Software Development Academy’s, mille eesmärk on välja koolitada nooremprogrammeerijaid ja tuua tööturule rohkem tehniliste oskustega spetsialiste.

Meie konsultantide poolt läbi viidud koolitused aitavad kursuse läbinutel mõista paremini IT tööjõuturgu, aru saada võimalikest karjäärivalikutest IT sektoris, ning hõlmavad ka praktilist osa CV ja LinkedIn’i profiili koostamises.

 

Lõppes kolmas hooaeg CVO Recruitment'i koolitusi Software Development Academy's 1

 

Mitmed kursusel osalejad ei oma varasemat töökogemust IT sektoris ning soovivad tihtipeale teha karjääris kannapööret, mistõttu on meie soovitus täiendada enda kogemustepagasit erinevate veebipõhiste kursuste, kõrvalprojektide (freelance projektid) ja hackathon’ide kaudu. Lisaks tehniliste teadmiste täiendamisele tuleb uue tulijana valdkonnas tööle kandideerides tähelepanu pöörata ka enda motivatsiooni ja huvi väljatoomisele, mis asetab kandidaadi potentsiaalse ettevõtte silmis positiivsemasse valgusesse.

Koolituse käigus toome ka näiteid peamistest vigadest CV/LinkedIn’i profiili ning motivatsioonikirja koostamisel ja toome välja parimaid praktikaid, kuidas enda tõelist potentsiaali ka pelgalt paberil selgelt välja tuua.

 

***

Lisaks Software Development Academy seminaridele viime läbi ka praktilisi koolitusi värbavatele juhtidele (värbamiskoolitus, intervjueerimiskoolitus), ning jagame oma tööturu ja värbamise alaseid teadmisi erinevatel konverentsidel ja ülikoolides.

Võta meiega ühendust ja kutsu meid esinema või uuri meie koolitusvõimaluste kohta.